WILL-MOTUS
‹ Terug naar start

Mijn account verwijderen

Je kunt je Will-Motus-account en al je gegevens op elk moment verwijderen. Er zijn twee manieren:

Via de app (direct)

  1. Open Will-Motus en ga naar Instellingen (tandwiel rechtsboven).
  2. Scrol naar 'Mijn account' en tik op 'Mijn account verwijderen'.
  3. Bevestig met je wachtwoord, of log opnieuw in met Google of Apple.

Via een schriftelijk verzoek

Heb je geen toegang meer tot de app? Stuur ons een bericht via de contactpagina van deze site, met het e-mailadres van je account. We verwijderen het account binnen 30 dagen en bevestigen dat per e-mail.

Aanvraag doen

Wat er wordt verwijderd, en wanneer

Vanuit de app is de verwijdering onmiddellijk: zodra je bevestigt, wist de app van onze servers je profiel, trainingen, maaltijden, dagboek, gewicht en lichaamsmaten, voortgangsfoto's, de uit Health Connect of Apple Gezondheid geïmporteerde gegevens, je gps-activiteiten, de geschiedenis en het geheugen van de coach, je berichten en deelnames in clubs en uitdagingen (een club of uitdaging die je zelf hebt aangemaakt gaat over naar het langst aanwezige lid, of wordt verwijderd als er niemand anders is), je meldingen, je coachquota, je berichten aan de support, je factuurgegevens en je inlogaccount (e-mailadres of Google- of Apple-identificatie). De gegevens op deze telefoon worden tegelijk gewist. We bewaren geen reservekopie: zodra het account is verwijderd, kan niets worden hersteld.

Abonnementen die via de website zijn afgesloten worden automatisch opgezegd en je Stripe-klantprofiel wordt verwijderd; door Stripe uitgegeven facturen en bonnen worden 7 jaar bewaard voor onze boekhoudkundige verplichtingen en bevatten geen kaartnummer. Een abonnement dat via Google Play of de App Store is gekocht blijft door de winkel beheerd: vergeet niet het op te zeggen. De technische logboeken van onze servers, die noch je naam noch de inhoud van je gegevens bevatten, verdwijnen binnen hoogstens 30 dagen. Een schriftelijk verzoek wordt binnen 30 dagen behandeld; we bevestigen de verwijdering per e-mail.